Bondscoach Bauza proeft 'groot verlangen' bij Messi

Reacties

Lionel Messi houdt de deur open voor een vervolg als international. Bondscoach Edgardo Bauza proefde bij de gestopte vedette 'een groot verlangen terug te keren'.

Bondscoach Bauza proeft 'groot verlangen' bij Messi

Begin september vervolgt Argentinië de jacht op een WK-ticket. De vraag blijft of Messi zich meldt voor de twee kwalificatiewedstrijden. Kersvers bondscoach Bauza keerde in elk geval met een positief gevoel terug na zijn bezoek aan de Barcelona-aanvaller, die na de strijd om de Copa América zijn afscheid als international aankondigde.

De deur werd niet definitief dichtgegooid door Messi, al kwam dé vraag niet op tafel. 'We hebben alleen over voetbal gesproken', aldus Bauza, die het stokje heeft overgenomen van Gerardo Martino. 'Maar ik heb geen twijfel dat hij wil terugkeren bij de nationale ploeg. Ik proefde bij hem een groot verlangen terug te keren.'

Bauza wil echter niet te veel op de zaken vooruitlopen. 'Ik ben optimistisch, maar ik weet niet hoe Leo erover denkt. Ik zal hem voor een antwoord bellen zodra ik terug in Buenos Aires ben', aldus de bondscoach, die zich nu gaat buigen over zijn eerste selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.