Bologna gooit eigen glazen in tegen Frosinone

Frosinone heeft de opmars van Bologna in de Serie A gestuit: 1-0. De Rossoblù gooiden in de tweede helft hun eigen glazen in.

Bologna presteert sinds de komst van Roberto Donadoni als trainer uitstekend, maar slaagde er in Stadio Matusa niet in een sterke eerste helft om te zetten in een voorsprong. Alex Ferrari, Saphir Taïder en Luca Rizzo kregen behoorlijke mogelijkheden.

Ook in de tweede helft was Bologna de betere partij, maar het duel kantelde toen de Rossoblù in de 64ste minuut met tien man kwamen te staan nadat Marios Oikonomou zijn tweede gele kaart had gekregen. Tien minuten later hielp Bologna de thuisclub steviger in het zadel. Luca Rossettini veroorzaakte op onhandige wijze een penalty, welke door Federico Dionisi werd benut.

Door de zege komt nummer negentien Frosinone in punten op gelijke hoogte met nummer achttien Carpi. Het gat met de veilige zeventiende plaats bedraagt vier punten. Bologna blijft tiende.