Bojan: 'Ajax niet opgewassen tegen dynamiet van Barça'

Reacties

Bojan Krkic verwacht dat Ajax woensdagavond zijn meerdere zal moeten erkennen in Barcelona. De Spanjaard is ervaringsdeskundige aangezien hij vorig seizoen op huurbasis in Amsterdam speelde en als jeugdspeler ooit een grote belofte als bij de Catalanen, waar hij tot vorig seizoen onder contract stond.

Bojan: 'Ajax niet opgewassen tegen dynamiet van Barça'

'Het wordt een geweldige wedstrijd', stelt Bojan over het treffen van vanavond in Groep F van de Champions League. De clubs hebben een vergelijkbare filosofie. Ik denk dat het 1-3 wordt', voorspelt hij in de Spaanse pers eenzelfde uitslag als twee weken geleden. 'Simpelweg omdat Barcelona voorin over dynamiet beschikt', doelt hij op de droomvoorhoede bestaand uit Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez.

Bojan was zelf vorig seizoen niet van de partij toen Ajax vriend en vijand verraste door Barcelona thuis met 2-1 te verslaan. Over de Catalanen maakt hij zich ondanks twee recente verliespartijen (3-1 tegen Real Madrid en 0-1 tegen Celta de Vigo) geen zorgen. 'Als je in Spanje twee wedstrijden verliest, wordt er al gauw negatief gesproken. Maar de Barcelona-spelers hebben voldoende kwaliteit om het recht te zetten.'

Vorig seizoen kwam Bojan bij Ajax tot vier goals in 24 competitieduels. Toch kon hij nooit overtuigen, zoals hij op huurbasis bij AC Milan en AS Roma eveneens zijn reputatie niet had kunnen waarmaken. Stoke City hengelde de aanvaller voor vier jaar binnen, maar ook in Engeland heeft Bojan zijn stempel nog niet kunnen drukken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.