Ajax maakt geen gebruik van optie tot opnieuw huren Krkic

Reacties

Bojan Krkic speelt volgend seizoen niet meer in dienst van Ajax. De club maakt bekend dat er geen gebruik gemaakt zal worden van de optie om de 23-jarige aanvaller ook volgend seizoen van Barcelona te huren.

Ajax maakt geen gebruik van optie tot opnieuw huren Krkic

Krkic werd dit seizoen als grote belofte binnengehaald bij Ajax. De huurling van de Catalaanse grootmacht kon zijn faam nooit waarmaken. Mede door blessureleed kwam hij tot slechts vier goals (waarvan zijn laatste thuis tegen NEC, 2-2, foto) in 24 optredens. Trainer Frank de Boer liet zich tijdens het seizoen al ontvallen dat de Spanjaard zijn potentie nooit heeft kunnen tonen in Amsterdam.

Bij Barcelona heeft de spits nog een contract tot medio 2015. Zelf gaf de aanvaller al aan liever niet nóg een jaar verhuurd te worden.

Door de terugkeer naar Barcelona neemt Ajax Krkic ook niet mee op de trip door Indonesië. De Ajacieden vertrekken donderdag zonder hun ploeggenoot. 

Op zijn Facebook-pagina neemt Krkic al afscheid. 'Dank voor een geweldig jaar. Ik ben enorm dankbaar voor alle steun die ik hier heb gekregen. Het is een mooi seizoen geweest, waarin we belangrijke prijzen hebben gepakt', doelt hij op de Johan Cruijff Schaal en het kampioenschap. 'Allemaal enorm bedankt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.