Bogarde en Litmanen spelen met Ajax-legendes tegen Real

Reacties

De definitieve selectie van Ajax-legendes die komende zondag de Corazón Classic Match tegen Real Madrid speelt, is bekend. Jari Litmanen, Winston Bogarde, Dick Schoenaker en George Ogararu zijn als laatste toegevoegd aan de ploeg van trainer Leo Beenhakker.

Bogarde en Litmanen spelen met Ajax-legendes tegen Real

Beenhakker had al de beschikking over enkele spelers van de gouden generatie die in 1995 de Champions League won met Ajax, zoals Edwin van der Sar, Ronald de Boer, Marc Overmars, Clarence Seedorf, Finidi George en Michael Reiziger. Nu voegen ook Bogarde en Litmanen zich bij hun oude ploeggenoten.

Aan de kant van Real spelen mannen als de huidige trainer Zinedine Zidane, clubicoon Raúl en Roberto Carlos mee. De benefietwedstrijd, die om 18.00 uur begint en te zien is op Ziggo Sport, staat deels in het teken van het overlijden van Johan Cruijff. De opbrengst komt ten goede aan Caritas, die zich inzet voor daklozen in Spanje.

De volledige selectie van Ajax-legendes

Doel: Edwin van der Sar.
Verdediging:
John Heitinga, Michael Reiziger, Winston Bogarde, George Ogararu.
Middenveld: Ronald de Boer, Clarence Seedorf, Rob Witschge, Richard Witschge, Kenneth Perez, Michel Kreek, Aron Winter, Jari Litmanen, Dick Schoenaker.
Aanval:
Marc Overmars, Nordin Wooter, Martijn Reuser, Kiki Musampa, Finidi George, Simon Tahamata.
Trainer: Leo Beenhakker, Sjaak Swart (speler/assistent).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.