Boer en Zimling in keurkorps Ajax, Kishna valt af

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer neemt zijn nieuwelingen Niki Zimling en doelman Diederik Boer direct op in de wedstrijdselectie van zaterdag voor het competitieduel met Heracles, terwijl Ricardo Kishna buiten de boot valt.

Boer en Zimling in keurkorps Ajax, Kishna valt af

De talentvolle aanvaller was in de eerste twee competitieduels met Vitesse (4-1 overwinning) en AZ (3-1 zege) nog basisspeler, maar is voor de wedstrijd tegen hekkensluiter Heracles niet opgenomen in de achttienkoppige wedstrijdselectie.

Voorlopig lijkt Anwar El Ghazi de voorkeur te krijgen. In de voorgaande twee Eredivisiewedstrijden tegen PSV (3-1 nederlaag) en FC Groningen (2-0 nederlaag) kreeg de jonge buitenspeler al het vertrouwen van De Boer, waardoor Kishna op de bank plaats moest nemen. In tegenstelling tot Kishna zitten aanvallers Lucas Andersen en Arek Milik wel in de wedstrijdselectie.

Doelman Diederik Boer en middenvelder Niki Zimling maken voor het eerst deel uit van het keurkorps van De Boer. De Deen kwam op huurbasis over van FSV Mainz, terwijl Boer werd aangetrokken als vervanger van de naar Feyenoord vertrokken Kenneth Vermeer. Ajax trapt zaterdag om 18.30 uur af in de Amsterdam Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.