'Boateng groot talent, kan mee op hoogste niveau'

Reacties

Technisch directeur Graeme Rutjes is blij dat de komst van Kingsley Boateng naar NAC Breda nu rond is. 'Kingsley is een groot talent dat bij AC Milan niet echt door wist te breken', zegt hij in een eerste reactie op de website van de club.

'Boateng groot talent, kan mee op hoogste niveau'

De twintigjarige aanvaller werkte donderdagochtend zijn eerste training af. Beide partijen kwamen een driejarig contract overeen. 'Hij heeft wel laten zien mee te kunnen op het hoogste niveau', meent Rutjes.

'Ik ben daarom blij dat hij vanaf volgend seizoen onze voorhoede komt versterken. Met zijn combinatie van snelheid, kracht en doelgerichtheid is hij op meerdere posities inzetbaar. Hij is een aanwinst voor de club.'

Boateng, die zowel een Ghanees als een Italiaans paspoort heeft, doorliep de jeugdopleiding van AC Milan en kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Catania, waarvoor hij tot zes invalbeurten kwam. Eerder versterkte de Parel van het Zuiden zich al met Erik Falkenburg (AZ) Joeri de Kamps (Ajax) en Andries Nopperts (SC Heerenveen).

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.