Blessureleed blijft pechvogel Badstuber achtervolgen

Reacties

Het ongeluk blijft Holger Badstuber achtervolgen. De 26-jarige verdediger van Bayern München heeft tijdens de kwartfinale van de Champions League tegen FC Porto (6-1) een spier in een van zijn hamstrings afgescheurd en moet een operatie ondergaan. Hij staat hij daardoor opnieuw drie tot vier maanden aan de kant.

Blessureleed blijft pechvogel Badstuber achtervolgen

Zijn status als pechvogel krijgt voor Badstuber daarom weer een nieuwe dimensie. Begin dit seizoen viel hij kort na het maken van zijn rentree ook al vier maanden uit met een hamstringblessure. Daarvoor had de Duitse international liefst anderhalf jaar aan de kant gestaan door een hardnekkige kruisbandkwetsuur.

Niet alleen Badstuber wordt door blessureleed achtervolg, ook Bayern heeft het dit seizoen zwaar te verduren. Momenteel revalideren David Alaba, Mehdi Benatia, Javi Martínez, Franck Ribéry, Arjen Robben en Bastian Schweinsteiger allen nog van fysieke ongemakken. Het leidde vorige week nog tot een breuk met clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfhart, al heeft voorzitter Karl-Heinz Rummenigge inmiddels weer een poging ondernomen om die te lijmen.

Waar bovengenoemde spelers dit seizoen nog in actie kunnen komen, geldt dat niet voor Badstuber. De linksbenige verdediger ondergaat de komende dagen een operatie in het Amerikaanse Vail, Colorado en moet zich richten op het nieuwe seizoen. 'Natuurlijk ben ik op dit moment enorm teleurgesteld', zegt hij op de Bayern-website, 'maar ik blijf ondanks alles optimistisch en zal volledig gezond terugkeren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.