'Blessure niet de enige reden voor absentie van Vossen'

Reacties

Het ontbreken van Jelle Vossen in de wedstrijdselectie van RC Genk lijkt te duiden op een aanstaande transfer. Zijn werkgever blijft intussen stellen dat hij geblesseerd is, al is dat niet de enige reden van zijn absentie.

'Blessure niet de enige reden voor absentie van Vossen'

RC Genk opende de Belgische competitie zondag met een 3-1 nederlaag op bezoek bij KV Mechelen, maar na afloop ging het vooral over de 25-jarige spits. Vossen maakte er zelf de laatste tijd immers totaal geen geheim van dat hij een nieuwe uitdaging wel ziet zitten. Nadat eerder Olympiakos Piraeus, Rubin Kazan en Middlesbrough al aan Vossen gelinkt werden, zou nu Feyenoord hem als ideale vervanger voor de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè zien.

Bij Genk houden ze vol dat Vossen geblesseerd is, al lijkt er meer aan de hand. 'Jelle had oprecht last van een blessure', luidt de verklaring van directeur Gunter Jacob. 'Hij heeft al lange tijd last van een ontsteking aan een kniepees en daar kreeg hij zaterdag tijdens de training opnieuw een trap tegen. Daarom is besloten om Jelle niet te selecteren voor de wedstrijd.'

Toch lijkt ook Jacob toe te geven dat er het een en ander speelt rondom zijn aanvaller. 'Ik vertel je geen geheim als ik zeg dat er ook andere elementen hebben meegespeeld in die evaluatie.' Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat Vossen niet lang meer speler van RC Genk is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.