Blatter gaat ondanks schorsing in op uitnodiging Poetin

Reacties

De door de FIFA geschorste Sepp Blatter gaat in op de uitnodiging van de Russische president Vladimir Poetin, die de Zwitser graag als eregast ontvangt tijdens het WK 2018 in zijn land.

Blatter gaat ondanks schorsing in op uitnodiging Poetin

De voormalige voorzitter van de wereldvoetbalbond kondigt in een interview met de Frankfurter Allgemeine Zeitung aan dat hij enkele wedstrijden zal bezoeken. 'Ik ben gevraagd te komen en ik heb de gewoonte om in te gaan op uitnodigingen', zegt Blatter.

Blatter is wegens een dubieuze betaling aan UEFA-voorzitter Michel Platini voor zes jaar geschorst door de ethische commissie van de FIFA. Hij mag daardoor tot het eind van het kalenderjaar 2021 enkel als betalende bezoeker een officiële wedstrijd bijwonen. 'Hoe de wereld er in 2018 uitziet, weet ook ik niet', stelt de tachtigjarige Zwitser, die zijn straf nog aanvecht bij het sporttribunaal CAS. 'Ik ben geen profeet.'

Eindspel

Eindspel ligt sinds 16 februari in de winkels en is ook online te bestellen in de VI-webshop. Volgens goed gebruik bij de FIFA bevat elk boek een steekpenning, waarmee lezers ná de FIFA-verkiezingen van 26 februari een extra hoofdstuk over die apotheose kunnen downloaden op www.vi.nl/eindspel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.