Blanc twijfelt over Van der Wiel

Reacties

Trainer Laurent Blanc beslist vrijdag pas of Gregory van der Wiel die avond van de partij is tijdens het competitieduel op bezoek bij Olympique Nice. De rechtsback van Paris Saint-Germain kampt nog steeds met knieklachten.

Blanc twijfelt over Van der Wiel

'Het is afwachten of we vrijdag op Van der Wiel kunnen rekenen', aldus Blanc. 'We twijfelen of hij fit genoeg is. Maar ik wacht tot het laatste moment met het nemen van de beslissing of hij wel of niet in de wedstrijdselectie zit.'

De coach van PSG zal in zijn beslissing ongetwijfeld rekening houden met de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. Volgende week woensdag wacht de eerste ontmoeting in de kwartfinale in eigen huis, terwijl dinsdag 8 april de return op Stamford Bridge op het programma staat.

De 26-jarige Van der Wiel ondervindt chronische pijn in zijn rechterknie en miste om die reden al de Champions League-return tegen Bayer Leverkusen (2-1 winst) en de competitieduels met Saint-Étienne (2-0 winst) en Lorient (1-0 winst).

Mocht de Oranje-international afhaken voor de competitiewedstrijd in Nice, dan doet Blanc een beroep op Christophe Jallet, die dit seizoen de concurrentiestrijd met Van der Wiel verloor. De voormalige rechtsback van Ajax speelde dit seizoen 21 duels namens PSG in de Ligue 1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.