Bijrollen Brouwers en Castaignos bij mislukt Kovac-debuut

Reacties

De gebroeders Kovac hebben met Eintracht Frankfurt een debuut gekend om snel te vergeten. Bij het Borussia Mönchengladbach van Roel Brouwers werd kansloos verloren (3-0).

Bijrollen Brouwers en Castaignos bij mislukt Kovac-debuut

Luc Castaignos, hersteld van een zware enkelblessure, maakte na bijna drieënhalve maand zijn rentree voor Frankfurt. Maar de partij was toen allang gespeeld. Doelpunten van Lars Stindl voor rust en Raffael en Mahmoud Dahoud in de tweede helft zorgden ervoor dat Niko Kovac debuteerde met een afgetekende nederlaag. Keeper Lucas Hradecky maakte hij de eerste twee tegentreffers een beroerde indruk.

Kovac (op de foto rechts naast zijn jongere broer Robert) werd deze week aangesteld als opvolger van de ontslagen Armin Veh en zinspeelde bij afwezigheid van clubtopscorer Alexander Meier zelfs op een hoofdrol voor Castaignos, maar uiteindelijk stapte er een andere Nederlander als winnaar van het veld.

De thuisclub gooide een kwartier voor tijd de boel achterin dicht met Brouwers, die voor de zevende keer dit seizoen aan spelen toekwam. Gladbach gaat door de overwinning Schalke 04 voorbij op de ranglijst en staat nu vierde, een plaats die aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de voorronden van de Champions League.

Grote zorgen zijn er voor de nummer zestien Frankfurt, dat nummer voorlaatst 1899 Hoffenheim in punten gelijk ziet komen. Volgende week zaterdag volgt voor de ploeg van Castaignos het degradatieduel tegen hekkensluiter Hannover 96.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.