'Bij Atlético zijn we bereid voor elkaar te sterven'

Reacties

Fernando Torres stookte het vuurtje voor Bayern München - Atlético Madrid nog maar eens op met stevige oorlogsretoriek. De spits van de Spanjaarden is ervan overtuigd dat teamgeest het verschil gaat maken in de return van de halve finale van de Champions League.

'Bij Atlético zijn we bereid voor elkaar te sterven'

'Bij Atlético zijn we bereid voor elkaar te sterven. Het voetbalveld is een slagveld', zei Torres in een vooruitblik op het duel in München van dinsdag 20.45 uur. Atlético gaat die wedstrijd in met een 1-0 voorsprong.

'Wij kennen onze kracht. Zonder onze teamgenoten, stellen we individueel niets voor. We hebben een goede verdediging, maar kunnen ook doelpunten maken. We vechten voor elkaar en dat heeft ons in de halve finale gebracht', vervolgde het kind van de club. 'Morgen spelen we om te winnen. We gaan er alles aan doen om onze droom te laten uitkomen.'

Trainer Diego Simeone wil in München voortborduren op het eerste duel. 'Toen speelden we het voetbal dat bij ons past. Voetbal is een fantastische sport, want je kunt het op zoveel verschillende manieren spelen. Het hangt er allemaal vanaf welk materiaal je hebt. Het is voor mij fantastisch om bij Atlético met een selectie als deze te werken.'

'Morgen gaan we ons eigen spel spelen en zullen we zien waar dat ons brengt', vervolgde Simeone, die niet wilde zeggen of zijn herstelde captain Diego Godín klaar is voor een basisplaats. 'We hebben vier prima centrumverdedigers', doelde hij op José María Giménez, Lucas Hernández en Stefan Savic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.