Bezoekers VI.nl zien het liefst Van Gaal als bondscoach

Reacties

De KNVB moet Louis van Gaal aanstellen als opvolger van de zondag ontslagen Danny Blind. Dat is althans de mening van de bezoekers van VI.nl.

Bezoekers VI.nl zien het liefst Van Gaal als bondscoach

In amper 24 uur brachten ruim 20.000 bezoekers hun stem uit. Met 23 procent van de stemmen kwam Van Gaal als 'winnaar' uit de strijd (zie uitslag onderaan). De coach geniet momenteel van een sabbatical, maar heeft nog geen afscheid genomen van de voetbalwereld. Onder Van Gaal werd in 2014 de halve finale van het WK in Brazilië gehaald. Blind was destijds zijn assistent.

Ook een buitenlandse bondscoach voor Oranje behoort voor de deelnemers aan de poll zeker tot de opties. De Duitser Jürgen Klinsmann kreeg dertien procent van de stemmen, de Italiaan Claudio Ranieri acht procent en de Duitser Roger Schmidt vijf procent.

Zestien procent van de deelnemers aan de poll stemden op Frank de Boer, maar hij geeft de voorkeur aan een nieuwe baan als clubtrainer. Ook Everton-manager Ronald Koeman liet al doorschemeren geen trek te hebben om Oranje-keuzeheer te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.