Bezoekers VI.nl kiezen voor Janmaat en De Guzman

Reacties

De voorbije dagen konden de bezoekers van VI.nl de basiself van Oranje tegen Costa Rica samenstellen. Bekijk hier de uitslag van Het Elftal van het Volk.

Bezoekers VI.nl kiezen voor Janmaat en De Guzman

Al het gehele toernooi van Oranje gaat het behalve de goede resultaten ook over de tactiek. Van Gaal kiest bij de aftrap steevast voor een 5-3-2-formatie. Dit keer biedt de beoogde basiself ruimte voor twee systemen: Memphis Depay kan zowel linksback als linksbuiten staan.

Qua opstelling werd er toch uitgegaan van het 5-3-2 systeem. De bezoekers van VI.nl kozen daarbij voor Daryl Janmaat als rechtsback, terwijl Bruno Martins Indi terugkeerde in het centrum van de defensie, waardoor Daley Blind weer linksback werd.

Opvallend is dat Het Volk daarmee Dirk Kuijt het slachtoffer liet worden van zijn eigen multifunctionaliteit. Door negentig procent van de bezoekers werd hij gekozen in het basiselftal, maar er was grote twijfel over waar hij moest spelen. Kuijt werd genoemd als rechtsback, linksback en als een van de twee spitsen, maar op geen enkele positie was hij de eerste keuze.

Op het middenveld krijgt Jonathan De Guzman de kans om de plaats van de geblesseerde Nigel de Jong over te leven. De andere twee middenvelders, Georginio Wjnaldum en Wesley Sneijder, zijn zonder twijfel basisspelers. In de voorhoede is het droomduo Robin van Persie en Arjen Robben een logische keuze. Ook de bezoekers van VI.nl kozen voor de twee spitsen.

Beijk in onderstaande afbeelding de resultaten.

Het Elftal van het Volk
Het Elftal van het Volk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.