Beugelsdijk komt thuis: 'Eindelijk weer spelen bij mijn club'

Reacties

Tom Beugelsdijk keert terug bij ADO Den Haag. De centrale verdediger zette vanmiddag zijn handtekening onder een driejarig contract.

Beugelsdijk komt thuis: 'Eindelijk weer spelen bij mijn club'

'Dit voelt echt als thuiskomen. Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer kan voetballen bij mijn club. Ik kijk er nu al naar uit om weer in het Kyocera Stadion vol te knallen', aldus Beugelsdijk op de ADO-site.

Beugelsdijk verliet ADO een jaar geleden voor een avontuur in Duitsland bij FSV Frankfurt, maar die club heeft hem niet meer nodig. Beugelsdijk heeft toestemming gekregen om met andere clubs te praten en is naar aanleiding daarvan uitgekomen bij zijn jeugdliefde ADO Den Haag.

De 25-jarige Beugelsdijk speelde het afgelopen seizoen 25 wedstrijden voor Frankfurt, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. Tussen 2012 en 2014 speelde hij 58 wedstrijden voor ADO, dat hem eerder twee seizoenen uitleende aan FC Dordrecht.

Technisch manager John Metgod is blij met de komst van Beugelsdijk. 'Met Tom halen wij een jongen binnen met een goede mentaliteit. Hij is van jongs af aan opgegroeid bij onze club en heeft onze jeugdopleiding succesvol doorlopen. Met zijn strijd en Haagse bluf kan hij een verdere impuls geven aan de ontwikkeling van de ploeg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.