Besiktas-trainer doet pijnlijke uitspraak over gevallen megatalent Alli

Reacties

Besiktas-coach Senol Günes heeft hard uitgehaald naar Dele Alli. De middenvelder bleef tegen het laaggeklasseerde Ankaragücü de hele wedstrijd op de bank en beleeft een dramatisch seizoen bij de Turkse topclub.

Besiktas-trainer doet pijnlijke uitspraak over gevallen megatalent Alli
Ankaragücü
Ankaragücü
ns
1 - 1
Beşiktaş
Beşiktaş

Alli zag vanaf de bank hoe zijn ploeg met 4-3 met strafschoppen verloor en zo werd uitgeschakeld in de Turkse beker. In het vorige bekerduel verliet de middenvelder na een halfuur onder een striemend fluitconcert het veld. Het tekent de situatie van Alli, die juist van Everton naar Besiktas verkaste om zijn voetballeven van nieuw elan te voorzien.

Dit lukt het voormalig toptalent bepaald niet, tot afgrijzen van zijn coach. 'Hij verdient het op dit moment niet om te spelen. Ik kon de spelers niet beïnvloeden, nu kan ik gemakkelijk tot ze doordringen. Maar we zijn nog niet doorgedrongen tot Alli', aldus Günes.

Volgens de Turkse krant Sabah zou Besiktas de speler graag terug naar Everton sturen, maar dit is waarschijnlijk niet mogelijk vanwege de clausule in zijn huurovereenkomst. Alli reageerde een aantal weken geleden op de geruchten door een bijzonder bericht de wereld in te sturen. Of hij die voetballiefde binnenkort ook weer op het veld kan etaleren, is de vraag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier het verhaal achter de val van Dele Alli, die bij Tottenham Hotspur een grote toekomst voor zich leek te hebben. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer Beker
Meer over Beker
Meer D. Alli
Meer over D. Alli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.