Berghuis heeft medische keuring Feyenoord al achter de rug

Reacties

Steven Berghuis staat op het punt om zijn tijdelijke overstap naar Feyenoord af te ronden. De aanvaller onderging maandagochtend de medische keuring in Rotterdam. Er kwamen geen problemen aan het licht.

Berghuis heeft medische keuring Feyenoord al achter de rug

Door de succesvolle medische keuring staat niets een transfer van Berghuis naar Feyenoord nog in de weg. De Rotterdammers hebben al een akkoord bereikt met de aanvaller, die bereid is fors in te leveren wat betreft salaris om een overstap mogelijk te maken. Watford is bereid gevonden om Berghuis voor een jaar in De Kuip te stallen.

Bij Feyenoord moet Berghuis de concurrentie met Bilal Basaçikoglu en Jens Toornstra aangaan op de rechtsbuitenpositie. Watford betaalde een jaar geleden nog 6,5 miljoen euro aan AZ voor de vleugelspits, maar die startte in zijn eerste seizoen in Engeland niet één keer in de basis.

De Peruviaan Edison Flores is nog altijd in beeld bij Feyenoord. De aanvaller, die zondag door technisch directeur Martin van Geel werd bekeken in Peru, komt echter pas concreet in beeld wanneer Toornstra of Basaçikoglu nog vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.