Feyenoord wacht op groen licht van Watford voor Berghuis

Reacties

Hoewel Steven Berghuis (24) zelf wel oren heeft naar een transfer naar Feyenoord, is zijn club Watford nu aan zet. Namens de Rotterdammers wacht technisch directeur Martin van Geel op duidelijkheid van de Premier League-club.

Feyenoord wacht op groen licht van Watford voor Berghuis

Berghuis verkaste in de zomer van 2015 voor 6,5 miljoen euro naar Watford en tekende daar een contract tot medio 2019. Een vaste waarde werd hij evenwel nooit.

Watford heeft ondertussen nog geen groen licht heeft gegeven voor een verhuur, de constructie waar Feyenoord voor opteert. Vervalt die optie, dan wachten de Rotterdammers tot het einde van de transferperiode, het moment dat er ongetwijfeld getalenteerde spelers vrijkomen bij grotere clubs zoals Manchester City.

Drievoudig Oranje-international Berghuis kwam het afgelopen seizoen bij Watford tot elf officiële duels. In de Premier League kwam hij in totaal in 223 minuten in actie in negen duels.

Lees in de nieuwe VI meer over Feyenoord. Behalve een interview met spits Nicolai Jørgensen kijkt ook trainer Giovanni van Bronckhorst vooruit. 'Ik ga geen dingen roepen, maar ik weet wel dat er nog veel meer in zit dan een beker.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.