Benítez doet geheimzinnig over meespelen Ronaldo

Reacties

Real Madrid begint dinsdagavond aan zijn nieuwe Champions League-campagne. De vraag is echter of Cristiano Ronaldo aan de aftrap verschijnt tegen Shakhtar Donetsk.

Benítez doet geheimzinnig over meespelen Ronaldo

Trainer Rafa Benítez liet in zijn vooruitblik doorschemeren dat hij wil rouleren om op jaarbasis meer rendement uit zijn team te halen. De inmiddels dertigjarige Ronaldo zou op zijn tijd ook in aanmerking komen voor een wisselbeurt. 'Het is afhankelijk van de inspanningen van het individu. Voor een back gelden andere maatstaven dan voor een aanvaller als Cristiano', zei hij tegen AS.

Ronaldo greep zaterdag een record, want met zijn vijf treffers tegen Espanyol (0-6) werd hij Real-topscorer aller tijden in La Liga. Benítez: 'Ik kan niet zeggen dat hij de beste voetballer ooit is, want ik heb ook met andere goede spelers gewerkt. Maar vandaag de dag is hij de wel beste van de wereld.'

Ronaldo kwam vorig seizoen alle Champions League-duels in actie voor Real Madrid, dat toen in de halve finale werd uitgeschakeld door Juventus. De Koninklijke trapt dinsdagavond om 20.45 uur af tegen Shakhtar Donetsk in het eigen Santiago Bernabéu. Paris Saint-Germain en Malmö FF zijn de twee andere ploegen in Groep A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.