Bekritiseerde Cassano slaat terug: 'Ik ben in goede conditie'

Reacties

Antonio Cassano vindt dat hij nog steeds het verschil kan maken, ook al liet hij sinds zijn terugkeer bij Sampdoria tot aan de gewonnen derby van dinsdag weinig zien.

Bekritiseerde Cassano slaat terug: 'Ik ben in goede conditie'

Tegen Genoa had de spelmaker echter een voetje in twee doelpunten van zijn club en had hij zo een groot aandeel in de zege (2-3). 'Het wordt makkelijker voor me als het team speelt als vandaag. Alle spelers met kwaliteit hebben ondersteuning nodig, dan werkt het allemaal net wat eenvoudiger', verklaarde hij zijn sterke spel tegen de rivaal voor de camera van Sky Sport Italia.

'Ik hou van Sampdoria. Ik ben hier teruggekomen voor mijn familie, voor mezelf, voor de club en vooral om te spelen. Want dat wil ik op mijn 33ste. Ik ben in goede conditie en kan nog steeds het verschil maken', vervolgde hij, waarbij hij zijn trainer Vincenzo Montella alle credits gaf voor het goede resultaat van zijn team. 'Montella heeft het enthousiasme teruggebracht. Hij stelt ook de spelers op die het verdienen om te spelen.'

Toch had Sampdoria vooral in de slotfase mazzel dat Genoa slechts twee keer scoorde uit zijn vele kansen. 'Aan het einde speelden we wat krampachtig en maakte we een aantal fouten. Maar we verdienden het om deze derby te winnen', meent Cassano, die met zijn club weer terug is in de middenmoot van de Serie A.

Sampdoria, nu elfde op de ranglijst, hoopt na twee zeges op rij weer wat van het seizoen te kunnen maken. En Cassano denkt met zijn spel te kunnen bijdragen aan het waarmaken van die ambities. 'Mensen die dachten dat ik uitgevoetbald was, hebben geen verstand van het spelletje', sneerde hij tot slot naar zijn criticasters.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.