Cassano kiest met Sampdoria voor terugkeer op oude nest

Reacties

Antonio Cassano keert terug bij zijn oude club Sampdoria. Na een halfjaar zonder club tekende de spelmaker voor twee jaar bij de ploeg uit Genua.

Cassano kiest met Sampdoria voor terugkeer op oude nest

Cassano speelde tussen 2007 en 2010 al met succes in de Italiaanse havenstad, maar kende ook recent bij Parma nog een sterke periode. De Italiaanse international liet daar in januari echter zijn contract ontbinden wegens de faillisementsperikelen bij de club. Even leek hij op weg naar zijn oude liefde Bari, maar hij zag uiteindelijk toch af van een rentree bij de vereniging waar het voor hem allemaal begon.

De inmiddels 33-jarige Cassano kwam in het verleden ook al uit voor AS Roma, Real Madrid, AC Milan, Internazionale. Voor de nationale ploeg van Italië speelde hij 39 interlands, waarin hij tien keer scoorde. Zijn laatste speelminuten voor zijn land maakte hij op het voor Italië uiterst teleurstellend verlopen WK 2014, waarop het land in de poulefase al werd uitgeschakeld.

Bij Sampdoria, dat met de recente uitschakeling door Vojvodina Novi Sad een modderfiguur sloeg in de Europa League, verschijnt Cassano zondag al op het trainingsveld. Maandag 24 augustus opent hij met zijn nieuwe club het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Carpi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.