Beelden Sport1: Ronaldo op koers voor troostprijs

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI beelden van verschillende Europese competities. Bekijk hieronder de onemanshow van Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo op bezoek bij Espanyol (1-4).

Beelden Sport1: Ronaldo op koers voor troostprijs

De Portugees was met drie treffers opnieuw de grote uitblinker aan de kant van De Koninklijke. Ronaldo staat daardoor op 45 treffers in de Primera División. Hij is nog maar één doelpunt verwijderd van zijn persoonlijke record uit het seizoen 2011/12.

Espanyol - Real Madrid

Daarmee kan de sterspeler van Real Madrid het teleurstellende seizoen nog enigszins goed afsluiten. Real Madrid liep tegen Juventus de Champions League-finale mis, zag Barcelona zondag kampioen van Spanje worden en werd in de achtste finale van het Spaanse bekertoernooi al uitgeschakeld voor stadgenoot Atlético Madrid.

Zaterdag 23 mei wacht de laatste competitiewedstrijd in eigen huis tegen Getafe, voor Ronaldo dé kans om de topscorerstitel veilig te stellen en zijn persoonlijke record te evenaren en misschien zelfs te verbeteren. Zijn rivaal Lionel Messi scoorde dit seizoen 41 keer in de Spaanse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.