Beelden Sport1: Neymar en Suarez schieten Barça naar finale

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl beelden van verschillende Europese competities. Barcelona bereikte ten koste van Villarreal de finale van de strijd om de Copa del Rey.

Beelden Sport1: Neymar en Suarez schieten Barça naar finale

Barcelona verdedigde in de halve finale tegen Villarreal zonder veel problemen de 3-1 voorsprong uit de heenwedstrijd. Barcelona nam afstand nadat Pina in de 65ste minuut rood kreeg, wat wederom leidde tot een 3-1 zege. 'Het enige wat belangrijk is, is dat we opnieuw in de finale staan. We zijn hier bij deze club om prijzen te winnen', keek trainer Luis Enrique direct vooruit naar de finale tegen Athletic de Bilbao op 30 mei.

Natuurlijk was er weer een hoofdrol weggelegd voor het aanvallende trio van Barcelona. Lionel Messi leidde met een geweldige pass de openingstreffer van Neymar in, de Braziliaan tekende ook voor de derde treffer van Barcelona. Luis Suarez was bovendien voor het derde duel op rij trefzeker en lijkt zijn draai bij Barcelona gevonden te hebben.

De Uruguayaan had zelfs nog een keer kunnen scoren, als Neymar niet voor eigen succes was gegaan. 'Dit soort dingen gebeuren soms', zei de Braziliaan schuldbewust in Spaanse media. 'Maar we begrijpen allemaal wat het beste is voor het team en dus moet je altijd afspelen als dat mogelijk is. Mijn excuses aan Suarez, de volgende keer krijgt hij wél de bal.'

Villarreal - Barcelona

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.