Bedrijvig Sparta doet opnieuw zaken met de City Football Group

Reacties

Sparta Rotterdam gaat zich versterken met Metinho. De twintigjarige middenvelder zal voor een seizoen worden gehuurd van Troyes, dat in handen is van de City Football Group.

Bedrijvig Sparta doet opnieuw zaken met de City Football Group
© Pro Shots

Sparta heeft korte lijntjes met de City Group. De nummer zes van de Eredivisie nam vorig jaar Arno Verschueren al over van City-club Lommel SK en huurde Koki Saito voor een seizoen van de Belgische tweedeklasser. De succesvolle huurperiode van de Japanse smaakmaker is reeds met een jaar verlengd. Onlangs werd ook aanvaller Agustin Anello door Sparta overgenomen van Lommel.

Nu volgt Metinho, een in Kongo geboren Braziliaan die vorig seizoen voor Lommel uitkwam. Hij werd aan die club verhuurd door Troyes en de Fransen hebben nu een deal gesloten met Sparta. De Rotterdammers ronden de komst van de centrale middenvelder later deze week af.

Voor Sparta wordt Metinho al de tiende nieuwkomer, waarbij moet worden aangegeven dat Luuk Admiraal en Kaylen Reitmaier in principe zijn gehaald voor het beloftenteam. Eerder deze woensdag nam Sparta nog Camiel Neghli over van De Graafschap.

Met de komst van Metinho wordt het wel behoorlijk druk op het middenveld van Sparta. In de aankomende periode wordt gekeken hoe dat opgelost zal gaan worden. Jeremy van Mullem geldt als een kandidaat om Het Kasteel op huurbasis te gaan verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.