Bayern laat ook Schweinsteiger en Ribéry thuis

Reacties

Voor Bastian Schweinsteiger en Franck Ribéry (foto) komt het Champions League-duel met FC Porto te vroeg. De twee blijven achter in de toch al goed gevulde ziekenboeg van Bayern München.

Bayern laat ook Schweinsteiger en Ribéry thuis

Zowel Schweinsteiger als Ribéry heeft nog te veel last van fysieke ongemakken om woensdag bij FC Porto in actie te komen in de kwartfinale van de Champions League. De Duitse international kampt met een hardnekkig virus, terwijl zijn Franse teamgenoot nog niet verlost is van zijn enkelproblemen.

De twee blijven achter in München, waar ook Arjen Robben, David Alaba, Mehdi Benatia en Javi Martínez werken aan hun herstel. De lange lijst van afwezigen vertaalde zich zaterdag ook in de bezetting van de bank. Trainer Josep Guardiola had tegen Eintracht Frankfurt slechts vier man naast zich zitten die konden invallen.

De personele problemen zijn voor woensdag in Porto minder groot. Guardiola heeft meer alternatieven achter de hand aangezien Claudio Pizarro en Jérôme Boateng terugkeren in de wedstrijdselectie van Bayern.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.