Bastia-fans vallen Memphis en ploeggenoten aan

Reacties

Voor de tweede keer in een week tijd is een wedstrijd van Olympique Lyon uitgesteld omdat fans het veld betraden. Zondagmiddag ging het mis bij SC Bastia, waar supporters de spelersgroep van Lyon aanvielen. De selectie was bezig aan de warming-up.

Bastia-fans vallen Memphis en ploeggenoten aan

Afgelopen week ging het tegen Besiktas al fout in de Europa League. Nadat er vanaf de tribunes met vuurwerk werd gegooid, vluchtten honderden supporters het veld op. De aftrap van de wedstrijd vond uiteindelijk bijna een uur later plaats.

Het competitieduel tussen Bastia en Lyon (met een basisplaats voor Memphis Depay) had om vijf uur moeten beginnen, maar werd uitgesteld. Beelden van de aanval verschenen snel op social media.

Lyon zelf plaatste ook een statement op Twitter, waarin het bevestigde dat supporters het veld betraden om de spelersgroep aan te vallen. SC Bastia noemde de gebeurtenis een 'oververhitte warming-up' en liet weten dat de wedstrijd ongeveer een half uur later begint. De wedstrijd begon uiteindelijk om 17:52 uur in plaats van vijf uur.

De spelers begonnen na een afkoelperiode voor een tweede keer aan de warming-up. Daardoor zal het duel toch nog gespeeld worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.