Barcelona legt uitvoering transfers in handen Fernández

Reacties

Met Ariedo Braida, Carles Rexach, Albert Soler, Raul Sanllehí en Jordi Mestre vormde Barcelona vorig jaar een technisch hart om de vacature op te vullen die technisch directeur Andoni Zubizarreta achterliet. Nu wordt oud-speler Robert Fernández toegevoegd aan dit technische team.

Barcelona legt uitvoering transfers in handen Fernández

Naast de aanstelling van Fernández (foto boven als Spaans international), die tussen 1986 en 1990 voor Barcelona speelde, bevestigde de Catalaanse club dat Mestre aanblijft als vice-president. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de gehele sportieve sector van Barcelona.

Het is nog onduidelijk wat de komst van Fernández betekent voor de toekomst van Braida in Catalonië. De voormalig technisch directeur van AC Milan zou bij voorzitter Josep Maria Bartomeu gevraagd hebben om meer verantwoordelijkheden dan het onderhouden van internationale contacten, maar nu Fernández is aangesteld, wordt dat waarschijnlijk lastig. Catalaanse kranten berichtten al over een vertrek van Braida.

Bij zijn presentatie ging Fernández direct in op een mogelijk vertrek van Pedro. 'Hij heeft geweldig gepresteerd voor onze club. Wij willen net als de trainer dat hij blijft, maar hij heeft een clausule van dertig miljoen in zijn contract.' Over de transfer van Gerson, die waarschijnlijk niet naar Barcelona maar naar AS Roma verhuist, zei hij. 'We hebben een optie om hem terug te kopen wanneer we dat willen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.