Bange voorgevoel Mourinho over Zlatan en Rojo komt uit

Reacties

Het zag er al niet best uit voor Zlatan Ibrahimovic, maar de aanvaller krijgt waarschijnlijk nog meer slecht nieuws. Volgens de BBC zit het seizoen erop voor de 35-jarige Zweed.

Bange voorgevoel Mourinho over Zlatan en Rojo komt uit

In de slotseconde van de reguliere speeltijd van het Europa League-duel met Anderlecht (2-1) kwam de spits ongelukkig terecht, waarbij direct werd gevreesd voor een zware knieblessure. Na afloop sprak manager José Mourinho al zijn zorgen uit over de blessure van zijn topscorer. De BBC meldt dat naast Ibrahimovic ook Marcus Rojo dit seizoen niet meer in actie komt. Hij kwam in het duel met Anderlecht in botsing met een tegenstander en liep daarbij een zware knieblessure op. United heeft de blessures van het tweetal bevestigd, maar laat nog niets weten over de duur van het herstel.

Ibrahimovic komt dit seizoen dus niet meer in actie. Een groot gemis voor Manchester United, aangezien de spits al zeventien keer scoorde in de Premier League. Ook in de Europa League was de sterke Zweed al vijf keer trefzeker. Daarnaast is de club van Nederlanders Daley Blind en Timothy Fosu-Mensah nog volop in de race om zich te plaatsen voor de Champions League. Daarvoor moet de ploeg van Mourinho een plek bij de topvier van de Premier League afdwingen of de Europa League winnen.

Zonder de Zweedse spits rekende de ploeg van Mourinho donderdag uiteindelijk in de verlenging af met Anderlecht. Een doelpunt van Marcus Rashford zorgde ervoor dat Manchester United zich plaatste voor de halve finale van de Europa League. Vrijdag werd de Engelse grootmacht tijdens de loting gekoppeld aan het Spaanse Celta de Vigo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.