'Balotelli moet maar leren leven met wat pijntjes'

Reacties

Clarence Seedorf kan in het uitduel met Udinese van zaterdag 18.00 uur weer beschikken over Mario Balotelli. De sterspeler van AC Milan is hersteld van de schouderblessure die hij eind februari opliep in het Champions League-duel met Atlético Madrid (1-0 nederlaag).

'Balotelli moet maar leren leven met wat pijntjes'

'Balotelli heeft nog last van wat pijntjes, maar dat is iets waar hij mee moet leren leven. Hij is er in ieder geval bij tegen Udinese', aldus Seedorf, die bevestigde dat hij in Udine ook weer kan beschikken over verdediger Cristian Zápata.

Zonder Balotelli won Milan in de competitie met 2-0 van Sampdoria en verloor het met diezelfde cijfers van Juventus. Seedorf hoopt dat Milan zich tegen Udinese herpakt van die laatste nederlaag. 'We voetbalden toen goed, alleen maakten we onze kansen niet af. De doelpunten komen vanzelf terug. Balotelli, Giampaolo Pazzini en Kaká weten echt wel hoe ze moeten scoren.'

'Ik wil tegen Udinese een Milan zien dat met dezelfde bevlogenheid en concentratie speelt als tegen Juventus. Daar zal het resultaat uit voortvloeien', besluit Seedorf, die met de Rossoneri tiende staat in de Serie A.

Overigens kondigde Seedorf aan Balotelli niet te zullen straffen voor een foto die hij op Twitter deelde met zijn followers. De spits toonde zichzelf, ondanks een schouderblessure, op de foto met een tafeltennisbatje. 'Daar ben ik niet voor', aldus Seedorf. 'Het is triest dat dit nieuws is. Wat maakt het mij uit of hij tafeltennis speelt of niet, hij is beschikbaar. Dat is het belangrijkste.' Balotelli vulde op Twitter na zijn foto snel aan dat hij zelf niet had gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.