Badboy Osvaldo vervolgt carrière in Mexico

Reacties

Cruz Azul is de nieuw club van Pablo Osvaldo. De Italiaanse international is een meerjarig contract overeengekomen met de Mexicaanse club.

Badboy Osvaldo vervolgt carrière in Mexico

Osvaldo zet zijn handtekening zodra hij medisch is gekeurd, laat Cruz Azul in een verklaring weten. De 29-jarige spits gaat bij de club uit Mexico-Stad een aanvalstandem vormen met de Paraguayaanse routinier Roque Santa Cruz (33), die in 2014 neerstreek bij de club.

Cruz Azul legt Osvaldo transfervrij vast, want de spits liet eerder deze maand zijn contract bij Southampton ontbinden. Bij de club van Ronald Koeman had hij zich eerder al onmogelijk gemaakt na een vechtpartij met aanvoerder José Fonte.

Southampton leende Osvaldo daarop uit aan achtereenvolgens Juventus, Internazionale en Boca Juniors, maar ook bij die clubs manifesteerde de frontman zich vooral door zijn status van badboy te benadrukken. Bij Inter was hij al na een paar maanden niet meer welkom na een aanvaring met Mauro Icardi. Bij Boca zorgde hij voor ophef door de bestuurders van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL uit te maken voor maffiosi en prostituees uit te nodigen tijdens een trainingskamp. Eerder kwam Osvaldo uit voor AS Roma, Espanyol, Bologna, Fiorentina, Atalanta Bergamo, Lecce en Huracán.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.