AZ vooralsnog niet op zoek naar vervanger voor Berghuis

Reacties

AZ gaat met de miljoenen van Steven Berghuis op zoek naar vleugelverdedigers. Daar ligt volgens technisch directeur Earnest Stewart de prioriteit.

AZ vooralsnog niet op zoek naar vervanger voor Berghuis

Stewart meldde donderdagmiddag aan Voetbal International dat AZ en Watford mondeling akkoord zijn over een transfer van de vleugelaanvaller. De Alkmaarders zochten eerder al contact met het management van NEC'er Alireza Jahanbakhsh, de beoogde opvolger, maar later twitterde AZ een filmpje waarin Stewart meldde dat de club met Dabney dos Santos en Guus Hupperts al voldoende alternatieven heeft.

'Wij zullen ons eerst focussen op andere posities dan de rechterspitspositie. En dat zijn de vleugelbacks', legde Stewart uit. Hij wil alle posities in het elftal dubbel bezet hebben om meer balans in de selectie te krijgen en dat is volgens hem nu niet het geval. 'Dus daar ligt de prioriteit.'

Stewart meldde verder dat zowel AZ als Berghuis zeer tevreden kon zijn over de deal met Watford. De Alkmaarders ontvangen een bedrag dat ruim boven de vijf miljoen euro ligt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.