Stewart verwacht vertrek Berghuis en polst Jahanbakhsh

Reacties

Earnest Stewart verwacht dat Steven Berghuis zijn carrière voortzet bij Watford. Het kamp van Alireza Jahanbakhsh is al benaderd voor zijn opvolging.

Stewart verwacht vertrek Berghuis en polst Jahanbakhsh

Tegenover het televisiekanaal van de Alkmaarders laat de directeur voetbalzaken weten dat de gesprekken nog steeds lopen. 'Er staan nog geen handtekeningen. De interesse is serieus en tot op heden ziet het er wel naar uit dat het rond komt.'

Over de transfersom wil Stewart geen mededelingen doen, maar de Alkmaarders vangen volgens hem meer dan vijf miljoen euro voor de vleugelaanvaller.

Als vervanger van Berghuis is NEC'er Jahanbakhsh een belangrijke gegadigde. 'We hebben met zijn management contact gezocht', bevestigt Stewart de interesse. 'Hij staat op een lijst. Voor elke positie hebben we vijf personen. En daar is Alireza Jahanbakhsh er in dit geval een van.'

Voor de opvolging van Marco van Basten, die nu bondscoach Danny Blind gaat assisteren, heeft AZ een gesprek gevoerd met ex-speler Hans Visser (onlangs ontslagen bij Racing Genk). Stewart liet weten dat er nog een gesprek plaatsvindt met een andere kandidaat voor de functie van assistent-trainer van hoofdtrainer John van den Brom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.