Avonturier George tekent contract in Verenigde Arabische Emiraten

Reacties

Leroy George heeft zijn gewenste nieuwe avontuur te pakken. De aanvaller vervolgt zijn carrière bij Baniyas SC, dat is gepromoveerd naar de hoogste klasse in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij heeft er een contract getekend voor één jaar.

Avonturier George tekent contract in Verenigde Arabische Emiraten

Zaakwaarnemer Richinel Bryson van Ceasar Sports Account bevestigt de overstap van George naar het ambitieuze Baniyas. De 31-jarige aanvaller, die zijn zinnen had gezet op een avontuur in Azië, is afkomstig van Melbourne Victory, waar zijn contract afliep.

George speelde in Nederland voor FC Utrecht en NEC en groeide daarna uit tot een ware voetbalavonturier. Via Qarabag (Azerbeidzjan), Göztepe, Adana Demirspor (allebei Turkije) en het Australische Melbourne Victory komt hij nu uit in het Midden-Oosten.

George, voor wie ook belangstelling was vanuit Nederland, ontving de laatste maanden aanbiedingen uit onder meer Japan en China, maar kiest dus voor Baniyas. 'Een heel ambitieuze club en bovendien is het financieel natuurlijk ook aantrekkelijk', aldus Bryson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.