Atromitos verliest, Kuban wint in aanloop naar EL-return

Na de overwinning op Feyenoord in de Europa League (1-0) zette Kuban Krasnodar de goede lijn door. In eigen huis werd Ural Yekaterinenburg verslagen.

In een doelpuntrijk duel ontpopte Djibrill Cissé zich tot de grote man aan de kant van Kuban. De Fransman, die tijdens het duel met Feyenoord pas in de slotminuten mocht invallen, vervulde een cruciale rol met twee doelpunten.

De spits zette Kuban op een 2-1 voorsprong vanaf de strafschopstip en maakte in de 44e minuut de winnende treffer (3-2). Het andere Kuban-doelpunt kwam op naam van Arsen Hubulov.

AZ-opponent Atromitos verloor in Griekenland van topclub en regerend landskampioen Olympiakos Piraeus. Vlak na rust kwam Atromitos nog op voorsprong dankzij Stefano Napoleoni, maar doelpunten van David Fuster en Javier Saviola waren genoeg voor Olympiakos om de zege op te eisen.