Atlético koploper na monsterzege op armzalig Granada

Reacties

Atlético Madrid heeft dankzij een 7-1 zege op Granada de koppositie in de Primera División heroverd. Yannick Carrasco (foto) wees de Madrilenen de weg.

Atlético koploper na monsterzege op armzalig Granada

Het zag er in eerste instantie niet naar uit dat Atlético een gemakkelijke avond zou beleven, want Granada nam in de achttiende minuut de leiding via een heerlijke goal van Isaac Cuenca. De ex-Ajacied ramde de bal van buiten de zestienmeter stijf in de kruising.

Atlético herpakte zich echter nog voor rust van die tegenslag. In de 33ste minuut maakte Carrasco gelijk met dank aan een fout van Granada-doelman Guillermo Ochoa, een minuut voor rust schoot hij de 2-1 op het scorebord. Een kwartier na rust voltooide Carrasco zijn hattrick. De Belgische international schoot hard raak na goed voorwerk van Antoine Griezmann.

Een minuut later verzorgde invaller Nicolas Gaitán van dichtbij de 4-1. Met een schot in de korte hoek maakte hij in de 81ste minuut ook de 5-1. Ángel Correa was de maker van de zevende goal van de avond. In de 85ste minuut schoof hij de bal vanaf zestien meter in de hoek. Daarmee was het leed voor het volledig ontheemde Granada nog niet voorbij, want Tiago prikte in de 87ste minuut de 7-1 in het dak van het doel.

Door de zege passeert Atlético zowel Barcelona als Sevilla en staat het weer bovenaan in de Primera División. De ploeg van trainer Diego Simeone heeft achttien punten na acht duels, terwijl Sevilla en Barcelona respectievelijk zeventien en zestien punten hebben. Atlético vervolgt het seizoen woensdag met een uitduel met FK Rostov in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.