Aston Villa zwicht niet voor miljoenenbod op Milner

Manchester City zou zich deze zomer graag versterken met Aston Villa-middenvelder James Milner. De club heeft reeds een bod van 23 miljoen euro neergelegd bij de huidige werkgever van de Engelse international.

Aston Villa zwicht niet voor miljoenenbod op Milner

Aston Villa is echter geenszins van plan de 24-jarige talentvolle middenvelder te laten vertrekken. Op de clubwebsite van de Villans verklaart de club het bod resoluut te hebben afgewezen. 'Wij willen na het WK met James Milner gaan onderhandelen over een nieuw meerjarig contract.'

Milner, die nog een doorlopende verbintenis tot medio 2012 heeft, maakte veel indruk bij Aston Villa tijdens de huidige jaargang. In 36 competitieduels wist de voormalig speler van Leeds United en Newcastle United zeven doelpunten te maken. Bovendien leverde zijn goede spel hem de eretitel Young Player of the Year op.

Milner vertoeft momenteel met de Engelse nationale ploeg in Oostenrijk. Daar bereiden The Three Lions zich voor op het WK van deze zomer in Zuid-Afrika. De verwachting is dat bondscoach Fabio Capello, die zich al eerder positief uitliet over Milner, de Aston Villa-middenvelder een plek geeft in zijn definitieve selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen