AS Roma heeft eindelijk zijn eerste zege binnen

Na twee competitieduels zonder zege en een beschamende thuisnederlaag tegen CFR Cluj in de Champions League deed AS Roma zaterdag wat het moest doen: thuis winnen van Reggina.

De ploeg van coach Luciano Spalletti was met 3-0 te sterk. Alle goals kwamen in de tweede helft tot stand, na een moeizame eerste helft waarin Reggina de zonder zelfvertrouwen spelende Romeinen in bedwang had gehouden.

Aanvoerder Christian Panucci zorgde voor een fijne start in de tweede helft. De verdediger scoorde in de 46ste minuut met een intikker op aangeven van Rodrigo Taddei: 1-0.

Zeven minuten later verdubbelde Alberto Aquilani het verschil. De middenvelder schoot met zijn linker de bal in een kruising. En in blessuretijd zorgde Simone Perrotta voor de eindstand: 3-0.

Roma heeft vier punten na drie duels. Reggina heeft er eentje.