Arsenal laat Nederlands talent vertrekken

Reacties

Salah-Eddine Oulad M'hand vervolgt zijn carrière bij Hull City. De negentienjarige middenvelder wordt gehuurd van Arsenal. Er is sprake van een optie tot koop.

Arsenal laat Nederlands talent vertrekken

De Nederlandse tiener was vorig seizoen dicht bij een debuut voor Arsenal. Manager Mikel Arteta liet hem in de Premier League vijf keer op de bank zitten, maar zag geen ruimte om de jongeling te laten debuteren. Het talent is nu het slachtoffer geworden van het doorselecteren in Noord-Londen. Bij Hull gaat Oulad M'hand proberen onder manager Shota Arveladze een basisplaats te verdienen. De club werd vorig seizoen negentiende in het Championship.

Oulad M'hand was actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en vertrok in 2020 naar Arsenal. Hij speelde jeugdinterlands voor onder meer Nederland Onder-17. Voor de middenvelder die zaterdag negentien jaar is geworden, is dit zijn eerste huurperiode. Hij scoorde vorig seizoen vijf keer voor Arsenal Onder-23 in de Premier League voor beloften.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.