Arsenal kaapt twintigjarige Holding weg bij Bolton

Reacties

Rob Holding is de derde aankoop van Arsenal deze zomerse transferperiode. De twintigjarige verdediger komt over van Bolton Wanderers. The Gunners tellen naar verluidt een kleine vijf miljoen euro neer voor de komst van de jongeling, die een meerjarig contract ondertekende.

Arsenal kaapt twintigjarige Holding weg bij Bolton

De Engels jeugdinternational kwam vorig seizoen in 26 Championship-wedstrijden in actie, maar kon niet voorkomen dat The Trotters als hekkensluiter degradeerden naar de League One. Holding werd bij de club uit Bolton wel uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Eerder verzekerden de Londenaren zich al van de komst van Granit Xhaka. De Albanese Zwitser werd weggekocht bij Borussia Mönchengladbach. De centrale middenvelder leverde de Duitsers een slordige 45 miljoen euro op. In een later stadium werd ook de 21-jarige Japanner Takuma Asano aangetrokken.

De van Sanfrecce Hiroshima overgekomen aanvaller was volgens manager Arsène Wenger 'iemand voor de toekomst', een benaming die ongetwijfeld ook op Holding van toepassing is. De Fransman beschikt met Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Gabriel Paulista en Calum Chambers namelijk al over vier centrumverdedigers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.