Arsenal bindt sleutelspelers Cazorla en Ramsey

Arsenal kan ook de komende jaren beschikken over Aaron Ramsey en Santi Cazorla. De middenvelders hebben een nieuw meerjarig contract ondertekend bij de club uit Noord-Londen.

Arsenal bindt sleutelspelers Cazorla en Ramsey

Zoals gebruikelijk, meldt Arsenal niets over de lengte van de contracten. Manager Arsène Wenger is blij dat hij het tweetal langer heeft weten te binden. 'Cazorla en Ramsey zijn sleutelspelers voor ons, dus dit nieuws is fantastisch voor onze club', laat hij weten op de clubsite.

Ramsey (23), die dit seizoen in 27 duels al dertien keer scoorde, is dolblij met zijn nieuwe verbintenis. 'Ik ben bij deze club al gelukkig sinds ik hier zes jaar geleden mijn contract tekende', aldus de Welshman, die in 2008 overkwam van Cardiff City. 'Er staan bij deze club bijzondere dingen te gebeuren en ik ben blij dat ik daar deel van ga uitmaken.'

De 29-jarige Cazorla, die in 2012 van Málaga naar The Gunners overstapte, is vanzelfsprekend ook verguld. 'Deze club gaat de komende jaren een grote rol spelen in de strijd om belangrijke prijzen. Dat is belangrijk voor mij', aldus de Spanjaard, die in 22 duels vier maal trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen