Arnautovic blaast reputatie nieuw leven in met schijntrap

Marko Arnautovic heeft beloofd zijn leven te beteren, maar de aanvaller van Werder Bremen heeft zondag tegen Hamburger SV met een bestrafte schijntrap zijn naam als probleemkind weer nieuw leven ingeblazen.

Arnautovic blaast reputatie nieuw leven in met schijntrap

In de blessuretijd van de Nordderby moest Arnautovic de trieste gang naar de kleedkamer maken na twee gele kaarten in een tijdsbestek van dertien seconden. De Oostenrijker is zich echter van geen kwaad bewust.

Het begon met een overtreding op HSV-aanvoerder Heiko Westermann. Scheidsrechter Thorsten Kinhöfer bestrafte de actie van de Oostenrijker met een gele kaart, waarna de Werder-aanvaller alleen de indruk wekte de bal tegen de arbiter aan te schieten.

Schijntrap of niet, Kinhöfer achtte een straf wel op zijn plaats ziet en gaf Arnautovic zijn tweede gele kaart van de avond. 'Het was geen geel-rode kaart', mokt de Oostenrijker, die steun krijgt van zijn ploeggenoot Nils Petersen. 'De scheidsrechter wachtte op het moment iemand eruit te kunnen sturen. Dit was een geschikte situatie.'

Voor Bild was het voorval aanleiding Arnautovic weer als Problem-Ösi neer te zetten. De voormalig aanvaller van FC Twente heeft met zijn gedrag binnen én buiten het veld in het verleden de reputatie van enfant terrible gekregen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen