Arbitragecommissie houdt vast aan schorsing Ronaldo

Reacties

Real Madrid kan zaterdagmiddag tijdens het thuisduel met Elche (aftrap 16.00 uur) niet beschikken over Cristiano Ronaldo. De arbitragecommissie weigerde de laatste wedstrijd schorsing van de aanvaller te schrappen.

Arbitragecommissie houdt vast aan schorsing Ronaldo

Ronaldo werd voor drie duels geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in de uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao van twee weken geleden (1-1). Slechts één duel schorsing kwam voort vanuit de aanleiding van zijn rode kaart (een tik in het gezicht van Ander Iturraspe). Er kwamen twee wedstrijden bovenop die schorsing omdat Ronaldo bij het verlaten van het veld een minachtend gebaar naar de arbitrage maakte.

Tegen die laatste straf maakt Real bezwaar. Real ging vorige week al in beroep tegen die schorsing. Het bezwaar werd in eerste instantie afgewezen, maar naar aanleiding van hoger beroep van Real werd er zaterdag opnieuw uitspraak gedaan. 'Ik reken erop dat Cristiano speelt tegen Elche. De straf die hij heeft gekregen is zwaar overtrokken', zei trainer Carlo Ancelotti vrijdag, maar de Portugese aanvaller blijft geschorst voor het duel met Elche.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.