Real rekent tegen Elche op Ronaldo ondanks schorsing

Reacties

Cristiano Ronaldo behoort ondanks zijn schorsing tot de wedstrijdselectie van Real Madrid voor het duel met Elche van zaterdag. Trainer Carlo Ancelotti rekent er namelijk op dat de schorsing van zijn vedette alsnog zal worden kwijtgescholden.

Real rekent tegen Elche op Ronaldo ondanks schorsing

Ronaldo werd voor drie duels geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel met Athletic de Bilbao van twee weken geleden. Slechts één duel schorsing kwam voort vanuit de aanleiding van zijn rode kaart (een tik in het gezicht van Ander Iturraspe). Die straf zat Ronaldo vorig weekend tegen Getafe uit. Er kwamen twee duels bovenop die schorsing omdat Ronaldo bij het verlaten van het veld een minachtend gebaar naar de arbitrage maakte. Tegen die laatste straf maakt Real bezwaar.

Real ging vorige week al in beroep tegen die schorsing. Het bezwaar werd in eerste instantie afgewezen, maar naar aanleiding van hoger beroep van Real wordt er zaterdag rond het middaguur opnieuw uitspraak gedaan. 'Ik reken erop dat Cristiano speelt tegen Elche. De straf die hij heeft gekregen is zwaar overtrokken', aldus trainer Carlo Ancelotti. Het duel van Real met Elche begint om 16.00 uur. 'Het is een bureaucratisch probleem. Het enige dat ik kan doen is afwachten, maar ik reken op een positieve uitkomst.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.