'Aragonés laat Bojan thuis tijdens Euro 2008'

Spanje gaat zonder Bojan Krkic naar het komende EK in Oostenrijk en Zwitserland, zo meldden diverse Spaanse media. Over het waarom wordt driftig gespeculeerd.

'Aragonés laat Bojan thuis tijdens Euro 2008'

Bondscoach Luis Aragonés maakt komende vrijdag bekend welke 23 spelers hij meeneemt naar Euro 2008. Bojan zal daar dus niet bij zijn. Volgens Cadena Ser is dat op verzoek van Barcelona en de vader van de zeventienjarige aanvaller van de Catalaanse club.

El Mundo zegt te weten dat het talent van de Blaugranas zelf niet wil. AS beweert daarentegen dat de bondscoach hem nog te jong vindt voor een eindronde als het EK.

Woensdag zouden Aragonés en Bojan met elkaar hebben gesproken over de eindronde van het EK. Ook zijn ouders en vertegenwoordigers van Barça zouden bij dat gesprek aanwezig zijn geweest.

De belofte brak dit seizoen door bij Barcelona door in dertig competitieduels tienmaal te scoren. Alleen Samuel Eto'o en Thierry Henry scoorden vaker namens de ploeg van coach Frank Rijkaard. Onlangs zag hij zijn debuut in de nationale ploeg aan zijn neus voorbij gaan doordat hij vlak voor het oefenduel met Frankrijk ziek was geworden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen