Ancelotti mist apotheose Primera División door schorsing

Reacties

Carlo Ancelotti is voor twee competitieduels geschorst. De Italiaanse trainer van Real Madrid zou afgelopen zaterdag tijdens het duel met Valencia gebaren hebben gemaakt richting de scheidsrechter.

Ancelotti mist apotheose Primera División door schorsing

Real Madrid verloor zondag tegen Valencia kostbare punten. De Koninklijke kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Ancelotti kon de inmenging van de wedstrijdleiding blijkbaar niet waarderen, getuigen het cynische applausje dat hij gaf richting leidsman Clos Gómez. Hierna zou de trainer in de tunnel zijn doorgegaan met het gebaar richting de assistent-scheidsrechter. Door de remise bedraagt de voorsprong van koploper Barcelona nu vier punten.

Door de schorsing mist de oefenmeester het uitduel met Espanyol van komende zondag en de wedstrijd tegen Getafe op zaterdag 23 mei. Het is nog onduidelijk of de laatste twee competitierondes volgens planning gespeeld zullen worden. De nationale voetbalbond en de spelersvakbond willen een staking organiseren uit onvrede over de invoering van een wet over tv-gelden. Donderdag doet de rechter daar uitspraak over.

Vanavond (20.45 uur) zit Ancelotti wel op de bank tijdens de return van de halve finale van de Champions League. Juventus komt op bezoek en verdedigt een 2-1 voorsprong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.