Anastasiou wacht af: 'Sta open voor Roda'

Reacties

De naam van een oude bekende zingt nadrukkelijk rond bij Roda JC als opvolger van de deze week weggestuurde trainer Darije Kalezic. Yannis Anastasiou (43), tussen 2000 en 2004 succesvol spits in Kerkrade, zou hoog op de lijst staan.

Anastasiou wacht af: 'Sta open voor Roda'

De Griek zit zonder club sinds zijn vertrek bij Panathinaikos eind vorig jaar. Hij hield het bijna tweeënhalf jaar vol bij de Griekse grootmacht, waarmee hij in 2014 de beker won. Eerder was Anastasiou assistent-coach van de beloften en trainer van de B1 bij Ajax, een andere oud-club van hem, en assistent bij het Engelse Reading FC. Nu wacht hij op een nieuwe uitdaging.

Hij weet dat er volop wordt gespeculeerd over een baan bij Roda JC. 'Maar ik heb officieel nog met niemand gesproken', zegt Anastasiou, zaterdagmiddag als toeschouwer aanwezig bij een internationaal jeugdtoernooi in Uitgeest, tegen VI. 'Dus kan ik er verder eigenlijk niets over zeggen.

'Ik sta altijd open voor clubs, zeker ook voor Roda. Ik heb er lang gevoetbald, ken de club, kom er nog af en toe een wedstrijd kijken. Maar het is natuurlijk wel altijd de vraag wat de plannen en de mogelijkheden zijn. Voorlopig heeft het geen zin me daarover te buigen en moet ik gewoon afwachten of er wat gebeurt', besluit Anastasiou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.