Roda JC stelt kritische Kalezic op non-actief

Reacties

Darije Kalezic is niet langer de hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De clubleiding heeft de Bosniër per direct op non-actief gesteld, zo wordt gemeld via de officiële kanalen.

Roda JC stelt kritische Kalezic op non-actief

Op VI.nl las u eerder vandaag al dat Roda besloten had afscheid te nemen van Kalezic. Inmiddels hebben de Limburgers dit in een officieel persbericht bevestigd. De druppel die de emmer deed overlopen was volgens Roda het interview dat Kalezic afgelopen weekend gaf na de 2-3 nederlaag tegen Willem II.

'Kalezic liet zich afgelopen zondag na afloop van de competitie in diverse media zeer laatdunkend uit over technisch directeur Ton Caanen. Kalezic heeft met zijn uitlatingen de grens van het betamelijke overschreden. Vanwege de onhoudbare situatie, die hierdoor is ontstaan, heeft Roda JC zich genoodzaakt gezien Kalezic per direct op non-actief te stellen', meldt Roda JC.

In werkelijkheid was de leiding al langer niet tevreden over de speelwijze van het eerste elftal. Bovendien bleek het lastig samenwerken met Kalezic, die daarmee zijn eigen ruiten ingooide. Roda nam Kalezic een jaar geleden over van PSV, waar hij trainer was van het beloftenelftal en zijn contract niet verlengd werd. De oefenmeester leidde de gepromoveerde club uit Kerkrade naar een verdienstelijke veertiende plek in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.