Amrabat wacht in Londen: 'Binnen 48 uur duidelijkheid'

Reacties

Watford-manager Quique Sánchez Flores acht zich al zeker Nordin Amrabat te kunnen verwelkomen als 'grote aankoop'. Maar de voormalige PSV'er houdt nog een slag om de arm.

Amrabat wacht in Londen: 'Binnen 48 uur duidelijkheid'

Op de Spaanse radiozender Cadena Cope liep Quique Sánchez Flores al vooruit op de komst van de 28-jarige Amrabat. 'Hij is een speler van hoge kwaliteit. Het is een grote aankoop voor ons', zei de Spaanse manager van The Hornets over de aanvaller van Málaga.

Volgens de aanvaller is de transfer nog niet in kannen en kruiken. Watford wil weliswaar voldoen aan de gelimiteerde afkoopsom van acht miljoen euro, maar is er nog niet uit met Amrabat zelf.

De Marokkaanse international wacht in Engeland de uitkomst van de laatste ontwikkelingen af. 'Ik denk dat er binnen 48 uur duidelijkheid komt', zegt Amrabat tegen Voetbal International.

Als alles rond komt, dan wacht in de Premier League direct een mooie reeks voor Amrabat, die zijn debuut kan maken tegen het Nederlands georiënteerde Newcastle United. Daarna zijn Chelsea en Tottenham Hotspur de opponenten van The Hornets.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.