Amrabat verwacht maandag rond te zijn met Watford

Reacties

Nordin Amrabat maakt zich op voor de overstap naar Watford. De aanvaller van Málaga rekent erop zich maandag te kunnen gaan voorbereiden op een bijzondere start in de Premier League.

Amrabat verwacht maandag rond te zijn met Watford

'Het was een moeilijke wedstrijd. Ik had de hele wedstrijd te maken met dubbele dekking', zei Amrabat na de 2-1 nederlaag in Sevilla tegen VI. In de 68ste minuut ging hij naar de kant, waarmee naar alle waarschijnlijkheid een einde is gekomen aan zijn Spaanse avontuur.

Want Amrabat verwacht dat maandag zijn transfer naar Watford zijn beslag krijgt. Málaga kan niet anders dan zich neerleggen bij de overgang. Watford heeft immers de gelimiteerde afkoopsom van acht miljoen euro geboden.

De voormalig aanvaller van VVV-Venlo en PSV moet nog wel persoonlijk rondkomen met de Premier League-club. Maar dat lijkt geen onoverkomelijk probleem te zijn voor Amrabat. 'Als alles goed verloopt, dan wordt het maandag afgerond.'

Dan wacht in de Premier League direct een mooie reeks voor Amrabat, die zijn debuut kan maken tegen het Nederlands georiënteerde Newcastle United. Daarna zijn Chelsea en Tottenham Hotspur de opponenten van The Hornets.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.